Thuis op kantoor! Kantoorvakhandel Leenders Nijmegen, sinds 1932 Hertogstraat 52, 6511 SC Nijmegen
T (024) 3222866  F (024) 3239459
I www.leendersnijmegen.nl
E info@leendersnijmegen.nl

Leenders thuis op kantoor al sinds 1932.

 
Natuurlijk is de concurrentie in onze branch sterk en vaak wordt de strijd via het prijsmechanisme gestreden. “Wij kiezen met ons bedrijf liever voor service en kwaliteit. Wij zorgen dat zowel de grote als de kleine dingen kloppen. Niet alleen een kopieerapparaat verkopen, maar ook na de transactie voor 100% achter het product blijven staan. Daarnaast zoeken we onderscheid in kwaliteit.

Een echt Nijmeegs bedrijf



Leenders Kantoorartikelen heeft een lange historie. Het begon met Lammy Leenders die op 14 april 1932 thuis op de Vondelstraat begon. Kantoor en magazijn waren toen nog telefonisch te bereiken via nummer 5.
Al snel volgde de verhuizing naar de Korte Burchtstraat 3. In 1939 verhuisde de zaak naar Kelfkensbos. Het pand en de inventaris werden tijdens het bombardement van 1944 volledig vernietigd en Leenders kon weer van voor af aan beginnen.
Via omzwervingen langs de Molenstraat en de Van Welderenstraat kwam het bedrijf in 1952 terecht op de Hertogstraat. Daar is het vandaag de dag nog gevestigd. “Inmiddels wel veel groter, omdat we panden van onze buren hebben kunnen kopen.”

KWALITEIT.


Een verzendhuis levert dan misschien iets goedkoper kopieerpapier, maar hoe is de kwaliteit? Als de boom nog in het papier te zien is, gaat dat ten koste van het kopieerapparaat. Via een efficiënte en scherp concurrerende inkooporganisatie bieden wij alle kantoorsupplies uit voorraad aan. Vaste klanten kunnen op rekening kopen. Wij opereren volledig onafhankelijk. U kunt rekenen op een gedegen advies, zodat uw medewerkers zich thuis voelen op hun werk”

SERVICE IS HET SLEUTELWOORD.


"Service is het sleutelwoord! Daarvoor hebben wij een eigen technische dienst en zijn we niet afhankelijk van importeurs. We hebben leenmachines en we leveren aan de deur af." Leenders noemt zijn trouwe klantenbestand een bewijs van zijn stelling dat het meer gaat dan alleen prijs. “Als je je klanten door de jaren heen vast weet te houden doe je het ergens goed.” Naast het onderhouden van de bestaande relaties is het werven van nieuwe klanten natuurlijk ook van groot belang. Hiermee moet je altijd actief bezig zijn.

Klantgericht?


Wij denken vanuit de klant.


Service is in ons bedrijf een sleutelwoord. Service is ons visitekaartje en daarom is onze dienstverlening gemaakt op de maat van de klant.
All-In Service.
Wij bieden ook een all in service abonnement. Onze service is dan van hetzelfde hoge niveau, maar zonder extra kosten voor de klant. Toner, voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen zijn bij het abonnement inbegrepen. Met een abonnement op de service van Leenders Kantoormachines kopieert u jaar, na jaar, na jaar ... Probleemloos

Kleur in uw bedrijf.
Leenders is modern maar zeker zeer solide. Natuurlijk doen wij graag zaken met elke klant, maar wel op basis van kwaliteit. Elke klant is voor ons dé klant (en die is koning), maar dan wel met service op maat.


Wie zaken met ons doet kan op ons rekenen, want Leenders is “business” een kwestie van vertrouwen en continuïteit. Het lijkt vanzelfsprekend, maar we willen het toch graag gezegd hebben.

Service op maat.


Leenders Kantoorvakhandel beschikt over een eigen service-dienst. Wie onverhoopt problemen heeft met z’n copier of fax wordt snel, doeltreffend en op maat geholpen. Maar onze service gaat verder: Bij Leenders Kantoorvakhandel kiest u zelf het gewenste service niveau.
 © 2024 Leenders Nijmegen B.V.  •  Powered by beat247